Nokia 6 en Nokia 8 krijgen de beveiligingsupdate van oktober

Opnieuw is HMD Global gestart met het uitrollen van updates voor hun toestellen. Schreven we eerder al over de Nokia 5, zijn nu ook de Nokia 6 en 8 aan de beurt voor een nieuwe update.

Nokia 6 en 8 krijgen update

Degenen die in het bezit zijn van een Nokia 6 (2017) of Nokia 8 kunnen nu een nieuwe update binnenhalen voor hun toestel. De van oorsprong Finse fabrikant heeft de twee smartphones bijgewerkt met beveiligingsupdate oktober 2019. Deze update pakt enkele tientallen zwakke plekken in de beveiliging van Android aan. We schreven gisteren al dat ook de Nokia 5 de update heeft mogen ontvangen.

Nokia 6 beveiligingsupdate oktober 2019

In de changelog van de update staat bij zowel de Nokia 6 als de Nokia 8 dat er nog meer te melden is. Genoemd wordt verbeterde systeemstabiliteit en verbeteringen in de gebruikersinterface. Dit gaat waarschijnlijk om enkele optimalisaties. De update wordt vanaf nu uitgerold en kan direct gedownload worden op de toestellen. Voor de Nokia 6 heeft de update een grootte van 172,7MB, zo melden Pieter en Oscar ons. Marck laat weten dat de update Nokia 8 een grootte heeft van 89,8MB.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel