Nokia 7.1: uitrol van Android 9 Pie update gestart

HMD Global heeft bekend gemaakt dat het voor weer een toestel de update naar Android 9 Pie uitrolt. Inmiddels is begonnen met het updaten van de Nokia 7.1 naar de nieuwste Android-versie.

Nokia 7.1 krijgt Android Pie

De update naar Android 9 Pie werd eerder al voor de Nokia 7 Plus en Nokia 6.1 verspreid; nu staat hij voor nog een toestel klaar. Inmiddels is HMD Global begonnen met het uitrollen van de Pie-update voor de Nokia 7.1. Dit toestel werd eind oktober uitgebracht in ons land met Oreo.

De Nokia 7.1 is een stijlvol toestel, voorzien van een 5,84 inch Full-HD+ beeldscherm, een 12MP+5MP dual-camera en Snapdragon 636 octa-core processor. Tevens heeft de smartphone een 3060 mAh accu meegekregen en ben je dankzij Android One langere tijd verzekerd van updates.

Dat Android 9.0 Pie nu voor de Nokia 7.1 verspreid wordt is goed nieuws. Echter gaat het wel om een gefaseerde uitrol van de nieuwe softwareversie. Dit betekent dat het nog wel even kan duren voordat de update ook bij iedereen in Nederland beschikbaar is. Bij de Nokia 7 Plus duurde dit bijvoorbeeld nog zo’n twee weken, bij de Nokia 6.1 was dit ongeveer een week.

Wanneer de update voor jouw Nokia 7.1 beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je telefoon. Heb je de update binnengekregen, laat het ons dan zeker weten (met een screenshot)!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel