HMD Global kondigt Nokia aankondiging aan voor 5 december

HMD Global heeft begin december een nieuwe persconferentie gepland staan. Dit zal gebeuren op 5 december. Wat heeft Nokia met de aankondiging in petto, en wat kunnen we verwachten?

Nokia aankondiging 5 december

Nog voor het einde van het jaar zal HMD Global een persconferentie houden voor de aankondiging van nieuwe Nokia-producten. De aankondiging zal plaatsvinden in Dubai. Het is nog vrij onduidelijk wat we precies op deze dag kunnen verwachten, maar het lijkt erop dat het gaat om nieuwe smartphones.

Nokia aankondiging 5 december 2018

Er gaan berichten over verschillende toestellen. Zo is onlangs bij een update van de Google ARcore app de naam Nokia 8.1 opgedoken. De kans dat we de nieuwe Nokia 9 gaan zien lijkt klein. Deze aankondiging volgt begin volgend jaar pas, zo werd uit eerdere geruchten duidelijk. Echter kan het ook zijn dat er voor die regio een toestel aangekondigd wordt die hier al bekend is. Roland Quandt, een doorgaans goed geïnformeerde leaker weet te melden dat het mogelijk gaat om de Nokia 7.1. Uiteraard houdt DroidApp je op de hoogte zodra er nieuwswaardige informatie is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel