Nokia 6.1 (2018) krijgt update naar Android 9 Pie

HMD Global is gestart met het uitrollen van de update naar Android 9 Pie voor de Nokia 6.1. Het toestel, welke ook wel Nokia 6 (2018) wordt genoemd, krijgt de update nadat eerder de Nokia 7 Plus de update al kreeg naar de nieuwe Android-versie.

Android Pie voor Nokia 6.1

Gebruikers van de Nokia 6.1 kunnen vanaf nu de update verwachten naar Android 9 Pie. De nieuwe Android-versie wordt namelijk vanaf nu uitgerold voor het toestel. HMD Global bracht eerder de update al uit voor de Nokia 7 Plus.

Nokia 6.1 (2018) Android Pie

In onder andere Duitsland is de update al direct beschikbaar, maar het kan zijn dat de Nederlandse bezitters nog even moeten wachten op de update. De uitrol van de update gebeurt gefaseerd, waardoor het even kan duren voordat deze voor iedere gebruiker beschikbaar is. Dit was ook het geval bij de Nokia 7 Plus update.

Met Android 9 Pie heb je toegang tot de nieuwste Android-versie. Dit brengt verschillende verbeteringen, waaronder vernieuwde systeem-navigatie, een vernieuwd instellingen-menu en verbeterde notificaties. Alle verbeteringen en nieuwe functies zijn terug te vinden in het overzicht met nieuwe functies in Android Pie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel