Nokia 7 Plus aanbieding: alleen vandaag voor 199,95 euro

Wil je een degelijke, goede smartphone voor niet heel veel geld, dan hoef je vandaag niet verder te kijken. De Nokia 7 Plus is alleen vandaag afgeprijsd naar nog geen 200 euro. We zetten de details van de deal op een rij.

Nokia 7 Plus in de aanbieding

HMD Global doet goede zaken met de Nokia 7 Plus. Het is één van de populairste toestellen van vorig jaar en dat is niet heel gek. Voor een nette prijs krijg je een uitgebreide, snelle telefoon met goede specificaties. Niet voor niks wist de Nokia 7 Plus de eerste plaats binnen te halen in ons overzicht met beste smartphone van 2018.

Dankzij Android One heb je de clean-Android interface en ben je vanaf de release drie jaar lang verzekerd van beveiligingsupdates en twee jaar lang van Android-updates. Sinds enige tijd draait de Nokia 7 Plus op Android 9 Pie. Later zal dus nog Android Q uitgerold worden voor de smartphone.

De uit aluminium vervaardigde smartphone heeft een 6,0 inch Full-HD+ beeldscherm een een snelle Snapdragon 660 octa-core processor. Er is een dual-camera met 2x optische zoom (en tevens erg goede filmkwaliteit, bijvoorbeeld tijdens concerten, zie Nokia 7 Plus review) en een 3800 mAh accu. Er is 4GB RAM-geheugen, 64GB opslagruimte en dit is uitbreidbaar met een geheugenkaart.

Vandaag de dag kost de Nokia 7 Plus zo’n 270 euro, terwijl de oorspronkelijke prijs op 399 euro lag. Alleen vandaag kun je hem aanschaffen voor 199,95 euro bij iBood. Op=op. Je betaalt eenmalig 5,95 euro verzendkosten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel