Nokia 9 PureView met 5 camera’s te koop: details en aanbiedingen

HMD Global heeft tijdens de afgelopen editie van het Mobile World Congress haar nieuwste vlaggenschip gepresenteerd; de Nokia 9 PureView. De smartphone is vanaf nu te koop in Nederland en we zetten alle details op een rij.

Nokia 9 PureView kopen

Op zoek naar een nieuwe smartphone en wil je alle kanten op met de camera? Dan kan wellicht de Nokia 9 PureView een interessante optie voor je zijn. De smartphone werd in Barcelona vorige maand aangekondigd, en het toestel valt direct op door de vijf camera’s die zich aan de achterkant bevinden. Er zijn drie monochrome lenzen, twee RGB-lenzen voor het vastleggen van de kleuren. Dit samen moet zorgen voor de beste fotokwaliteit.

Nokia 9 PureView

Nokia levert de 9 PureView met een 20 megapixel front-camera en vele camera-opties, waaronder het schieten in RAW. Natuurlijk is ook deze smartphone weer voorzien van Android One, waardoor je lange tijd zeker bent van updates. Vanuit de doos draait de Nokia 9 PureView op Android 9 Pie. Verder is er een Snapdragon 845 processor, 3320 mAh accu met draadloos laden en een vingerafdrukscanner geïntegreerd in het scherm.

De Nokia 9 PureView heeft aan boord 128GB opslagruimte en is niet uit te breiden. Daarnaast heeft de smartphone 6GB aan RAM-geheugen en zien we aan de voorkant een 5,99 inch pOLED-display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels.

Je kunt de Nokia 9 PureView vanaf nu kopen voor een bedrag van 599 euro, wat een nette prijs is voor een high-end smartphone. De smartphone kun je direct bestellen bij:

Via onderstaande button vind je, op de toestelpagina, de actuele prijzen, specificaties en de beste deals voor abonnementen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel