Nokia 8 en Nokia 6 worden bijgewerkt met beveiligingsupdate april 2019

Hoewel de maand mei inmiddels begonnen is, is er voor de Nokia 8 nu een nieuwe update beschikbaar. Het toestel wordt bijgewerkt met de beveiligingsupdate van april 2019. Ditzelfde geldt voor de Nokia 6 (2017).

Nokia 8: april-update staat klaar

Nokia heeft een nieuwe update klaarstaan voor de Nokia 8. De smartphone van het bedrijf wordt bijgewerkt met de beveiligingsupdate van april. Dit meldt DroidApp-lezer Marck aan ons. De update werd eerder al vrijgegeven voor verschillende andere toestellen van de van oorsprong Finse fabrikant.

Nokia 8 April patch

De update voor de Nokia 8 pakt tientallen kwetsbaarheden in Android aan. Toch is het ondanks dat het alleen een security-patch is, een grote update. De update met versienummer V5.150 heeft een grootte van 255,4MB. Zover bekend zijn er verder geen andere veranderingen doorgevoerd. Zodra de update voor je Nokia 8 beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je telefoon.

Nokia 6

DroidApp-lezer Marcel laat ons weten dat ook de Nokia 6 de update van april aangeboden krijgt. Ook bij dit toestel worden met de update beveiligingskwesties aangepakt. Zover bekend worden geen andere veranderingen doorgevoerd voor de Nokia 6 die in 2017 uitgebracht werd.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel