Nokia presenteert draadloze Earbuds en Earphones

Vanavond heeft Nokia haar nieuwe Nokia 7.1 smartphone aangekondigd. Echter heeft het merk ook nieuwe oordopjes gepresenteerd die draadloos gebruikt kunnen worden: de Nokia True Wireless Earbuds.

Nokia True Wireless Earbuds

Tijdens de persconferentie werd niet alleen de nieuwe Nokia 7.1 aangekondigd. HMD Global toonde ook de nieuwe True Wireless Earbuds. Deze weegt slechts 5 gram per oordopje en kan niet alleen gebruikt worden voor het beluisteren van muziek, maar ook voor het voeren van telefoongesprekken. Volgens Nokia moet de accu het 16 uur uithouden op één lading, mits ze via de charging case opgeladen worden. De oordopjes zelf kunnen op één lading 3,5 uur mee, zo laat HMD Global weten. Ze zijn spatwaterdicht.

Nokia True Wireless Earbuds

Pro Wireless Earphones

Een andere headset die werd getoond is de Pro Wireless Earphones. Ook deze kan gebruikt worden voor bellen en muziek luisteren. De accuduur van deze headset komt uit op 10 uur. Je kunt de audio pauzeren of een gesprek beëindigen door de twee oordopjes tegen elkaar te houden.

Pro Wireless Earphones

De headphones kunnen niet alleen met Nokia-devices gebruikt worden, maar in principe met alle smartphones. Voor de Earbuds betaal je 119,99 euro, voor de Earphones 69,99 euro.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel