Draadloze Huawei oordopjes duiken op: opladen via smartphone of draadloos

Huawei komt volgende maand met een nieuwe set oordopjes. Deze draadloze headset kan opgeladen worden via de smartphone, of draadloos. De naam van de oortjes zal FreeBuds 2 Pro zijn, en hierover komen we nu meer te weten.

Huawei FreeBuds 2 Pro opgedoken

De Chinese fabrikant Huawei komt op 16 oktober, samen met de aankondiging van de Huawei Mate 20, met een nieuwe set oordopjes. De zogenoemde Huawei FreeBuds 2 Pro zijn draadloos en kunnen ook draadloos opgeladen worden. Daarbij is het mogelijk de oordopjes via de smartphone op te laden.

Huawei FreeBuds 2 Pro

Huawei zal tevens met een oplaadmat komen waarmee je niet alleen de Huawei Mate 20 draadloos op kunt laden, maar ook dus de oordopjes. De dopjes laat je overigens op in het doosje. Dit doosje dient tevens als batterij die in ongeveer twee uur is opgeladen. Ze gaan bij een volle accu drie uur lang mee.

De officiële presentatie van de Huawei FreeBuds 2 Pro zal plaatsvinden op 16 oktober, als we ook de Mate 20 te zien krijgen. Tot die tijd moeten we het doen met de tot nu toe uitgelekte informatie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel