Nova Launcher 5.4 krijgt erg handige ‘Sesame Shortcuts’

Op dit moment wordt er een nieuwe beta-versie getest van Nova Launcher. Deze versie van de launcher heeft een aantal verbeteringen meegekregen die we spoedig in de Play Store-versie zullen gaan zien. Het zoeken naar en binnen apps wordt nu nog handiger dankzij Sesame Shortcuts.

Nova Launcher: Sesame Shortcuts

In de nieuwe beta-update van Nova Launcher 5.4 heeft de ontwikkelaar Sesame Shortcuts toegevoegd. Hiermee wordt het mogelijk om nog sneller zoekopdrachten uit te voeren naar apps en binnen apps. Overigens is een andere verbetering dat bezitters van de Galaxy S8 en Galaxy S8+ bij ‘Look and Feel’ instellingen de navigatiebalk kunnen laten verbergen.

Bij het openen van het menu kan er direct begonnen worden met zoeken. Het zoeken binnen apps laat je bijvoorbeeld zoeken naar contactpersonen in WhatsApp, afspeellijsten in Spotify, taken in Slack, trefwoorden in Google en films in Netflix. Daarbij is er nog veel en veel meer mogelijk met de Sesame Shortcuts. Je krijgt een impressie via onderstaand gifje.

Sesame Shortcuts

Op dit moment wordt Sesame Shortcuts getest in de beta-versie van Nova Launcher. De nieuwe feature zal toegevoegd worden aan Nova Launcher als de functie helemaal af is. Overigens is Sesame Shortcuts ook zonder Nova Launcher te gebruiken. Downloaden kan via onderstaande button.

Nova Launcher
Nova Launcher
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Sesame Search & Shortcuts
Sesame Search & Shortcuts
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel