Nova Launcher Prime tijdelijk afgeprijsd naar 0,59 eurocent

Voor een spotprijs kun je nu de premium-versie van Nova Launcher aanschaffen. Deze week is de uitgebreide launcher afgeprijsd van €5,25 naar 0,59 eurocent. Wat krijg je voor dit bedrag?

Nova Launcher Prime voor 59 cent

Wanneer je de interface van Android wat meer naar eigen hand wil zetten, dan is het gebruik van een launcher een goede eerste stap. Voor Android zijn er vele launchers te vinden; Action Launcher, Pixel Launcher en natuurlijk Nova Launcher. Nova is een launcher die door velen wordt gewaardeerd en met de Prime-versie krijg je nog meer mogelijkheden. Normaal kost de app 5,25 euro, maar rond de kerst betaal je 0,59 eurocent.

Nova Launcher Prime

De extra functies die je krijgt zijn verschillend. Er zijn meer gesture controls (gebaren), meldingsbadges van ongelezen berichten en tevens krijg je meer scroll-effecten. Een andere optie die je krijgt is om apps te verbergen uit het menu. Voor een bedrag van 0,59 eurocent zou je het niet hoeven laten. Daarnaast, mocht je de app nu niet gebruiken, dan kun je de aangeschafte app altijd later nog (met dit voordeel) gebruiken.

Nova Launcher Prime kun je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Nova Launcher Prime
Nova Launcher Prime
Ontwikkelaar: TeslaCoil Software
Prijs: € 3,99

Lees ook

Reageer op dit artikel