Poco Launcher van Xiaomi voor ieder toestel in Play Store beschikbaar

Xiaomi geeft je alvast de mogelijkheid om de Poco Launcher te gebruiken. De launcher zien we ook op het submerk van Xiaomi; Poco. Het merk kondigde afgelopen week de Pocophone F1 aan voor een erg interessante prijs, ook voor Nederland.

Poco Launcher

Mocht je niet willen wachten op de Pocophone F1, dan kun je aan de slag met de Poco Launcher. Xiaomi heeft de launcher van dit toestel beschikbaar gesteld in de Google Play Store. Voor een groot deel van de Android-toestellen is de launcher beschikbaar.

Poco Launcher

De Poco Launcher bevat een groot aantal mogelijkheden. Het kan overweg met Icon Packs, je homescreen oogt lekker opgeruimd en je kunt gemakkelijk je apps beheren. Tevens biedt het enkele tools voor het beschermen van je privacy en er is een handige zoekfunctie. Deze zoekfunctie werkt met app-aanbevelingen, kleurtjes en andere handige dingen waarmee je nog sneller kunt vinden wat je nodig hebt.

Poco Launcher

Xiaomi heeft de Poco Launcher in de Play Store geplaatst maar is nog in ontwikkeling. Het zou dus kunnen zijn dat de app nog niet helemaal stabiel is. Je kunt Poco Launcher gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

POCO Launcher 2.0- Customize,
POCO Launcher 2.0- Customize,
Ontwikkelaar: Xiaomi Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel