Xiaomi maakt scherpe Europese prijzen bekend van Pocophone F1

Poco is het nieuwe submerk van Xiaomi en het bedrijf heeft ook Europese plannen. De fabrikant heeft nu de Europese prijzen bekend gemaakt van de uitgebreide Pocophone F1 en deze zijn interessant!

Pocophone F1: Europese prijzen

Xiaomi presenteerde vorige week officieel de Pocophone F1. Of beter gezegd, Poco presenteerde het toestel. Poco is wellicht niet echt een bekende naam. Dat kan kloppen, het is het nieuwe submerk van Xiaomi en ook zal veel gebruik gemaakt worden van de kennis en producten van Xiaomi, waaronder de MIUI interface.

Poco Pocophone F1

De Pocophone F1 zal in Europa uitgebracht worden voor 329 euro. Dit betreft de prijs voor de 64GB opslagruimte. Voor 369 euro krijg je de variant met 128GB interne opslagruimte. Beide toestellen beschikken over een werkgeheugen van 6GB.

De smartphone heeft een 6,2 inch Full-HD+ beeldscherm met een notch. Er is een dual-camera (12MP + 5MP) en 20MP front-camera. De accucapaciteit bedraagt 4000 mAh en de telefoon krijgt een Snapdragon 845 processor mee. Wel moet helaas NFC gemist worden. Aan boord is Android Oreo; maar in het vierde kwartaal krijgt de Pocophone F1 de update naar Android 9.0 Pie.

Pocophone F1 prijzen Europa

Het is niet helemaal duidelijk wanneer de Pocophone F1 precies naar Europa komt en welke landen. Echter wordt de smartphone al door een Nederlandse webwinkel aangeboden. Zij spreken over een release in september, een datum die door meer partijen genoemd wordt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel