Poco, submerk van Xiaomi, komt met Pocophone F1 naar Europa

Europa zal kennis maken met het nieuwe submerk van Xiaomi; Poco. De fabrikant kondigde eerder het nieuwe merk Poco aan. De fabrikant heeft nu ook plannen naar Europa te komen, zo wordt duidelijk uit de nieuwe berichten. De eerste smartphone die we gaan zien is de Pocophone F1.

Pocophone F1 naar Europa

In augustus heeft Xiaomi’s submerk Poco een introductie gepland staan in de Franse stad Parijs. Hier zal het merk op 27 augustus de nieuwe Pocophone F1 voorstellen. Een paar dagen eerder, op 22 augustus, zal de fabrikant in India ook een persconferentie houden over het toestel. Vermoedelijk gaat het daar over de Indiase release van de smartphone.

Pocophone F1 Europa aankondiging

De Pocophone F1 is een smartphone met een Snapdragon 845 processor en voorzien is van een scherpe prijs, zo belooft de fabrikant. Het toestel zal vervaardigd zijn uit plastic, en voorzien zijn van een 5,99 inch display met een notch. Er is een dual-camera (12MP + 5MP) en vingerafdrukscanner achterop. Er wordt gesproken over een 4000 mAh accu, 20 megapixel front-camera en 6GB RAM. De smartphone zal draaien op Android Oreo met daar overheen de eigen skin van Xiaomi. De vraag is nog wel of de Pocophone F1 ook NFC krijgt, hier lijkt het niet op.

Poco zou de smartphone dus ook in Europa willen uitbrengen. Hoewel verdere informatie nog bekend moet worden, is de verwachting dat de smartphone voor omgerekend zo’n 450 euro op de markt gebracht zal worden. Wel dook bijvoorbeeld bovenstaande video al op van de telefoon. Meer details zullen we eind augustus te horen krijgen. Xiaomi zelf bracht onlangs de Mi A2-serie uit, bestaande uit de Mi A2 en Mi A2 Lite.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel