Xiaomi Mi A2 en Redmi 6 (Pro) komen officieel naar Nederland: nu al te bestellen

Het merendeel van de smartphones van Xiaomi zijn niet (officieel) in Nederland verkrijgbaar. Dat zal vanaf deze weken gaan veranderen, zo ontdekte DroidApp. De nog niet aangekondigde Xiaomi Mi A2 met Android One en een aantal andere toestellen zullen uitgebracht worden in Nederland.

Xiaomi Mi A2 naar Nederland

Xiaomi is een Chinese fabrikant die voor relatief weinig geld, goede smartphones weet af te leveren. De fabrikant zal morgen in Spanje de Europese release aankondigen van de Xiaomi Mi A2-serie. Dit zijn één of twee nieuwe smartphones welke voorzien zijn van Android One. Daarbij komt de fabrikant mogelijk met nog meer nieuws, zo blijkt uit de informatie uit de database van DroidApp.

Xiaomi Nederland DroidApp

We hebben zojuist ontdekt dat een Nederlandse webwinkel de nog niet aangekondigde Xiaomi Mi A2 en de wel eerder gepresenteerde Xiami Redmi 6 en Redmi 6 Pro uit zal brengen in ons land. DroidApp ontdekte de toestellen bij Mobiel.nl. Deze winkelketen spreekt over een release van eind volgende week van de Xiaomi Mi A2. De Redmi 6 zal ook vanaf eind volgende week uitgeleverd worden. Wanneer de Xiaomi Redmi 6 Pro uitgebracht zal worden, is nog niet duidelijk.

Xiaomi Mi A2

Mi 8 ook

Overigens zien we ook de Xiaomi Mi 8 die onlangs gepresenteerd werd terugkomen bij Mobiel. De telefoon zal een prijskaartje meekrijgen van 529 euro. De prijzen van de andere toestellen zijn ook al uitgelekt, zo kwamen we tegen. De Mi A2 krijgt een prijskaartje van 269 euro. Voor de Redmi 6 betaal je 210 euro. DroidApp kwam eerder al plannen voor de Nederlandse markt op het spoor. De kans dat Xiaomi meer bekend maakt morgen over een Europese/Nederlandse uitrol is nu een stuk groter.

Xiaomi Redmi 6

Alle verzamelde gegevens vind je terug op de specificatiepagina’s van de toestellen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel