Aanwijzingen: Xiaomi bereidt komst naar Nederland voor

Xiaomi breidt zich steeds verder uit in Europa. De smartphonefabrikant zal nog verder uitbreiden op het Europese continent, zo blijkt nu. Er zijn nieuwe aanwijzingen opgedoken waaruit blijkt dat Xiaomi zich ook in Nederland wil gaan vestigen.

Xiaomi naar Nederland?

We werden gewezen op een tip dat Xiaomi zich binnenkort in Nederland zal vestigen. Op het zakelijke netwerk LinkedIn zijn vacatures opgedoken waarin de Chinese fabrikant naar een Marketing Manager en Content Marketing Manager zoekt. Hierbij valt op dat de fabrikant deze mensen zoekt voor in Amsterdam. Eerder begon Oppo met het plaatsen van vacatures, en deze fabrikant is nu ook actief in ons land.

Xiaomi Nederland Linkedin

Xiaomi breidt zich steeds verder uit in Europa. Eerder begon het merk in Polen met de distributie en inmiddels zijn ook Italië en Spanje aan dit rijtje toegevoegd. Via grijze import worden toestellen ook in Nederland aangeboden, maar het kan dus zomaar zijn dat we binnenkort officieel de toestellen van Xiaomi in Nederland kunnen verwachten. De aanwijzingen via LinkedIn doen vermoeden dat Xiaomi al vergaande stappen heeft genomen. Eerder werd al duidelijk dat winkelketen Kruidvat Xiaomi producten gaat verkopen.

Onbekend is wanneer Xiaomi uit wil breiden naar Nederland. Zodra hierover meer bekend is, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 333,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel