‘Xiaomi Mi 8 komt in augustus naar Europa, duurder dan in China’

Xiaomi zou in augustus de onlangs aangekondigde Xiaomi Mi 8 uit willen brengen in Europa. Deze informatie is afkomstig van een goed geïnformeerde bron, die vaker juiste informatie weet te brengen. De Mi 8 is het nieuwste vlaggenschip van de Chinese fabrikant.

Xiaomi Mi 8 naar Europa

Het Chinese Xiaomi heeft plannen om de Xiaomi Mi 8 officieel in Europa uit te brengen. De smartphone werd enkele weken geleden samen met de Mi 8 SE en Mi 8 Explorer aangekondigd. De Duitse bron Roland Quandt is doorgaans goed op de hoogte van ontwikkelingen in de telecomwereld. Hij weet nu te melden dat Xiaomi de standaard versie, de Mi 8, in Europa wil uitbrengen.

Begin augustus zou het toestel in Zwitserland uitgebracht moeten worden. Op internet zijn ook de EAN-codes voor de verkoop van het toestel uitgelekt door Zwitserse verkooppunten. Hierbij wordt duidelijk dat er gekozen kan worden uit de kleuren blauw of zwart. De Xiaomi Mi 8 moet verschijnen in twee varianten. De ene variant heeft 64GB opslagruimte, de andere variant 128GB. Allebei hebben ze 6GB aan werkgeheugen.

Xiaomi Mi 8

De Xiaomi Mi 8 is een high-end toestel met een 6,21 inch AMOLED-beeldscherm met een notch aan de bovenzijde. Er is een Snapdragon 845 processor, 12 megapixel dual-camera met f/1.8 diafragma en een 20 megapixel front-camera. De locatiebepaling is nog nauwkeuriger door een tweede GPS-signaal en er is een 3400 mAh accu met QuickCharge 4+ ondersteuning.

Als de informatie van de retailers uit Zwitserland klopt, zou de telefoon een prijs krijgen van omgerekend 480 euro (64GB versie) en 520 euro (128GB versie). Zodra er meer bekend is over een Europese release van de Mi 8, dan houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 333,00 euro
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel