Xiaomi bevestigt officiële komst naar Frankrijk en Italië

De Chinese fabrikant breidt steeds verder uit in Europa. De fabrikant kwam eerder al met het nieuws uit te breiden in Polen en Spanje, nu wordt het aantal landen uitgebreid met Italië en Frankrijk. Wanneer is Nederland aan de beurt?

Xiaomi naar Frankrijk en Italië

Xiaomi maakte eerder bekend dat het voet op aarde zou willen zetten in (West-) Europa. De fabrikant heeft in China al een grote groep fans en ook in ons land kent het merk veel fans. Dit is te danken aan de (grijze) import van toestellen. Officieel is Xiaomi met haar toestellen niet beschikbaar in Nederland, maar wel in Polen en Spanje. De fabrikant heeft nu bekend gemaakt dat het naar meer Europese landen komt.

Xiaomi Frankrijk Italie

Vanaf 22 mei zal Xiaomi officieel verkrijgbaar zijn in Frankrijk. Twee dagen later, op 24 mei 2018, zal Xiaomi ook in Italië officieel verkrijgbaar zijn. Begin deze maand werd bekend dat Xiaomi samen zal gaan werken met drogisterijketen Kruidvat, waar binnenkort de toestellen te vinden moeten zijn. Het lijkt er vooralsnog niet op dat Xiaomi dan ook toestellen zelf in ons land bij andere aanbieders gaat leveren, maar wellicht gaat dit nog veranderen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel