Xiaomi Mi A1 ontvangt beloofde Android 8.0 Oreo update

Het Chinese Xiaomi had voor de Mi A1 met Android One beloofd dat het voor het eind van het jaar de telefoon zou voorzien van Oreo. Xiaomi heeft zich aan die belofte gehouden en rolt vanaf nu Android 8.0 Oreo uit voor de Xiaomi Mi A1.

Xiaomi Mi A1: Oreo update staat klaar

Zoals je in onze Xiaomi Mi A1 review kon lezen is dat een erg interessant toestel voor een zeer zacht prijsje. Het toestel is voorzien van Android One waardoor je van de Stock Android beleving gebruik kunt maken. Voor het einde van 2017 zou de smartphone voorzien worden van Android 8.0 Oreo en dat is nu inderdaad het geval. De fabrikant meldt dat de update vanaf nu uitgerold wordt voor het toestel.

Xiaomi Mi A1 review

De Xiaomi Mi A1 krijgt met de Oreo-update een aantal nieuwe features. Zo kun je vanaf nu gebruik maken van de Picture-in-Picture modus, notificatiekanalen, nieuwe emoji en diverse andere verbeteringen. Samen met de update wordt ook beveiligingsupdate december 2017 meegeleverd, waardoor je verzekerd bent van de laatste security patch.

Xiaomi laat weten dat de uitrol van de update gefaseerd plaatsvindt. Dat betekent dus dat lang niet alle gebruikers de update ook daadwerkelijk vandaag krijgen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel