OnePlus 2 zonder invite te krijgen op 12 oktober

OnePlus gaat de OnePlus 2 zonder invite verkopen, tijdelijk. Dit zal de Chinese fabrikant doen op 12 oktober één uur lang. Deze verkooptactiek werd door OnePlus ook al meerdere keren doorgezet voor de OnePlus One. Normaal is er een uitnodiging nodig om de OnePlus 2 te bestellen, dus je zal in dit uur je slag moeten slaan.

OnePlus 2 ‘Open Sales’

Eind juli kondigde OnePlus de opvolger van de OnePlus One aan, de OnePlus 2. Het toestel kan alleen aangeschaft worden als je in het bezit bent van een invite. Op 12 oktober zal het toestel één uur lang zonder invite verkrijgbaar zijn, daarvoor en daarna heb je weer een uitnodiging nodig. Tijdens de ‘Open Sales’ kan je maximaal twee exemplaren per bestelling kopen. Echter is er geen limiet op het aantal bestellingen wat je kan plaatsen.

OnePlus laat weten dat door de grote vraag de levertijd langer kan zijn, dan wanneer je het toestel met invite zou kopen. Voor degenen die met hun invite al een OnePlus 2 hebben aangeschaft, maar het toestel nog steeds in de wachtrij staat, kunnen hun order annuleren en zo hun invite behouden door de smartphone aan te schaffen tijdens dit uur.

Open Sales OnePlus 2

OnePlus 2 samengevat

De OnePlus 2 is het paradepaardje van de Chinese fabrikant voor 2015. Het toestel is voorzien van Snapdragon 810 octa-core processor en dual-sim ondersteuning. Het full-HD IPS beeldscherm heeft een grootte van 5,5 inch en de accu heeft een capaciteit van 3300 mAh. Thuis en werk kan je gescheiden houden dankzij de ondersteuning voor dual-sim. Foto’s kan je schieten met de 13 megapixel camera of de 5 megapixel front-camera. Ook is er een vingerafdrukscanner en kan je dankzij StyleSwap de verwisselbare achterkant naar eigen wens ‘aankleden’. De accu van de OnePlus 2 is overigens niet verwisselbaar.

OnePlus 2

Zonder invite

In Europa (en dus ook Nederland en België) zal de OnePlus op 12 oktober tussen 12:00 uur en 13:00 uur in de middag zonder invite verkrijgbaar zijn. De prijs van het toestel ligt op 399 euro (exclusief verzendkosten) voor de OnePlus 2 met 64GB intern geheugen en 4GB RAM-geheugen. De 16GB versie met 3GB aan werkgeheugen kost 349 euro.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel