OnePlus 6/6T krijgt Android 10 in november; 5-serie in Q2 2020

OnePlus begon deze week met de uitrol van Android 10 voor de 7-serie. Nu is het wachten op het moment dat de 6-serie en de 5-serie van de Chinese fabrikant de update krijgen met de nieuwe versie van OxygenOS. Wanneer kunnen we de update verwachten?

Android 10 voor 6- en 5-serie

De Chinese fabrikant OnePlus is druk bezig met het optimaliseren van de Android 10-update voor de verschillende smartphones van het bedrijf. Dit zagen we al bij de OnePlus 7 en 7 Pro; die sinds vorig weekend op Android 10 draaien. Hiermee was OnePlus de eerste fabrikant die de update beschikbaar stelde voor een niet-Pixel toestel. Nu is er meer nieuws over andere modellen van de Chinese fabrikant.

OnePlus 6T vingerafdrukscanner

Op het Chinese forum van OnePlus wordt duidelijk dat de fabrikant in oktober begint met het updaten van de OnePlus 6 en OnePlus 6T. Dit zal eind oktober zijn, waarbij Android 10 als beta-versie uitgebracht wordt. De definitieve update naar Android 10 wordt eind november 2019 verwacht.

Ook voor de bezitters van de OnePlus 5 en OnePlus 5T is er goed nieuws te melden. OnePlus zal voor deze twee telefoons de update naar Android 10 ook uitrollen. Wanneer dit precies is, dat is nog even afwachten, maar dit zal zijn in het tweede kwartaal van 2020.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel