OnePlus 6T komt eraan; voorraad OnePlus 6 zo goed als uitgeput

De laatste dagen van de OnePlus 6 lijken te zijn geteld. Op de website van OnePlus is de OnePlus 6 in veel landen niet langer meer voorradig. Dit lag eigenlijk wel in de lijn der verwachting; de OnePlus 6T zit er aan te komen. Wil je nog een OnePlus 6, dan zijn er nog enkele opties.

OnePlus 6 niet meer voorradig

De OnePlus 6T zal op 17 oktober aangekondigd worden. De fabrikant haalt voor de release van een nieuw toestel, eerst de oude uit de voorraad. Dit doet het bedrijf al langer. Het moment waarop de OnePlus 6T niet meer uit voorraad geleverd kan worden, lijkt aangebroken te zijn. In verschillende landen is geen enkele versie van de OnePlus 6 meer leverbaar. Dit geldt voor landen als Frankrijk, Duitsland, Spanje, Zweden, Italië en diverse andere landen.

OnePlus 6 voorraad

In Nederland staat hij opvallend genoeg nog wel op leverbaar. Al is onze verwachting dat het moment van ‘niet voorradig’ ook snel aanstaande is. De smartphone kan overigens nog wel gekocht worden bij verschillende Nederlandse webwinkels die het toestel in samenwerking met OnePlus aanbieden. De actuele prijzen en verkooppunten vind je via onderstaande button op de toestelpagina van de OnePlus 6.

Ondanks dat er een nieuwe 6T aan zit te komen, is de OnePlus 6 nog altijd een perfecte smartphone. Daarbij zal OnePlus voorlopig de telefoon nog voorzien van updates. De OnePlus 6 heeft als één van de eerste smartphones de update naar Android Pie gekregen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel