Persfoto’s van nieuwe OnePlus 6T uitgelekt: dit is hem van alle kanten

OnePlus teast zelf met regelmaat de 6T; met beeld, maar ook met tekst. Het lijstje uitgelekte berichten over het toestel wordt alleen maar langer. Een betrouwbare bron heeft de persfoto’s van de OnePlus 6T gepubliceerd, waarbij we de telefoon van alle kanten te zien krijgen.

OnePlus 6T op persfoto

Er zijn persafbeeldingen verschenen van de nieuwe OnePlus 6T. De aankondiging van de smartphone staat gepland voor 17 oktober. Tot die tijd stromen de berichten over de opvolger van de OnePlus 6 al binnen. Zo is duidelijk geworden dat de 6T geen 3,5 millimeter aansluiting zal krijgen. Wel krijgt het toestel een vingerafdrukscanner onder het scherm en bevindt zich bovenaan het scherm een druppel-notch. Het scherm zelf heeft een grootte van 6,4 inch.

Aan de achterzijde valt de glazen behuizing op. We zien twee kleurvarianten; Midnight Black met een matte afwerking en Mirror Black met een glanzende behuizing. Andere berichten die rondgaan over het toestel is de aanwezigheid van een Snapdragon 845 processor, 6/8GB RAM en 64/128/256GB aan opslagruimte.

OnePlus 6T zijkant

De OnePlus 6T zal voorzien worden van een 3700 mAh accu en een 16MP + 20MP dual-camera. Tevens ligt het voor de hand dat OnePlus het toestel voorziet van Android 9.0 Pie. Volgens de geruchten krijgt de telefoon een prijskaartje van 550 dollar.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel