OnePlus 6T: nieuwe renders tonen toestel van alle kanten

Er zijn nieuwe renders verschenen van de nieuwe OnePlus 6T. De nieuwe smartphone, die volgende maand aangekondigd zal worden, is voorzien van een reeks vernieuwingen. In de renders zien we de 6T van alle kanten.

OnePlus 6T op renders

We hebben al veel gehoord en gezien van de OnePlus 6T. Nu zien we een nieuwe set renders die zijn gemaakt naar aanleiding van de tot nu toe bekende informatie over het toestel. Hiermee krijgen we een nog beter beeld van hoe de OnePlus 6T er waarschijnlijk uit zal komen te zien. De telefoon zal aardig wat overeenkomsten hebben met de Oppo R17, waaronder de vingerafdrukscanner onder het scherm.

OnePlus 6T renders

Volgens de bron krijgt de telefoon een 6,4 inch display met een druppel-notch aan de bovenkant van het scherm. Verder vallen de dunne randen op en is er aan de achterkant een dual-camera met daaronder een flitser. De behuizing bestaat net als bij de OnePlus 6 uit glas. Eerder werd al duidelijk dat er geen 3,5 millimeter aansluiting op de 6T te vinden zal zijn. Wel zal de niet-storen / alert-slider knop aanwezig blijven op het toestel.

OnePlus 6T renders

Het gaat om renders die zijn gemaakt door OnLeaks. Deze is doorgaans aardig op de hoogte van de nieuwe toestellen. Neem de renders wel met een korreltje zout tot het moment dat OnePlus de 6T officieel aan zal kondigen. Dit staat te gebeuren op 17 oktober.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel