OnePlus 6T krijgt vingerafdrukscanner onder scherm; aankondiging 17 oktober

Er zijn nieuwe berichten verschenen over de nieuwe OnePlus 6T. Het toestel zal naar verwachting over vijf weken aangekondigd worden. Tevens is nu duidelijk dat de 6T over een in-display vingerafdrukscanner zal beschikken.

OnePlus 6T: aankondiging 17 oktober?

Eerder dook het verkooppakket van de nieuwe OnePlus 6T al op, nu komen we nog meer te weten over de smartphone van de Chinese fabrikant. Het wordt mogelijk om het toestel te ontgrendelen via de vingerafdrukscanner die in het scherm zal zitten. De fabrikant zal deze functie ‘Screen Unlock’ noemen, zo laat het bedrijf weten aan de website. Je hoeft alleen maar je vinger op het scherm te leggen.

OnePlus 6T in-display 17 oktober

De screenshot die door de collega’s van Cnet wordt gedeeld, is de datum 17 oktober te zien. Dat lijkt niet toevallig, want dit is vermoedelijk de datum waarop OnePlus de 6T zal presenteren. Tevens is de beeldverhouding van de screenshot anders dan die van de ‘6’, maar komt deze wel weer overeen met die van de Oppo R17. Oppo en OnePlus behoren tot hetzelfde moederbedrijf en doorgaans waren de OnePlus-smartphones afgeleid van de R-serie van Oppo. Dit lijkt ook dit jaar het geval met de Oppo R17 en OnePlus 6T.

Opvallend is ook dat OnePlus volgens Cnet heeft gezegd, dat het de in-display vingerafdrukscanner in de OnePlus 5T had willen introduceren. De technologie zou echter nog niet goed genoeg werken. Ook in de OnePlus 6 zagen we de vingerafdrukscanner nog aan de achterkant.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel