Bron deelt nieuwe OnePlus 6T renders; gaat het toestel er zo uitzien?

Er zijn nieuwe renders verschenen van hoe de OnePlus 6T er mogelijk uit komt te zien. De Chinese fabrikant zal het toestel vermoedelijk in hetzelfde sjabloon gieten als de Oppo R17, of zijn er toch nog veranderingen?

OnePlus 6T in renders

De collega’s van PhoneArena hebben zich gewaagd aan een zogenoemde blueprint van de nieuwe OnePlus 6T. Hierbij krijgen we een eerste indruk van hoe het toestel er mogelijk uit komt te zien. Eerder liet de fabrikant al weten dat in oktober de nieuwe high-end smartphone aangekondigd zal worden, de opvolger van de OnePlus 6.

OnePlus 6T render

Het toestel op de foto’s kan dus mogelijk de OnePlus 6T zijn. We zien een design dat erg vergelijkbaar is met die van de Oppo R17. Dit toestel komt van hetzelfde moederbedrijf als OnePlus. In het verleden werd vaak een eerder aangekondigd Oppo-toestel ook voor OnePlus gebruikt.

De renders laten de OnePlus 6T zien met een 6,4 inch AMOLED-beeldscherm. Aan de bovenkant zien we de zogenoemde druppel-notch met daarin de front-camera. De vingerafdrukscanner van de smartphone zou in het scherm zelf moeten zitten; een technologie die we in de toekomst vaker zullen gaan zien. Daarbij wordt verwacht dat de 6T drie camera’s krijgt, een sensor van 20 megapixel, sensor van 12 megapixel en een derde sensor voor het maken van foto’s met diepte (3D).

OnePlus 6T render

Het kan goed zijn dat OnePlus toch iets anders van plan is met de OnePlus 6T, maar de aanwijzingen die tot nu toe zijn verschenen, doen dit niet vermoeden. Vorige week verscheen het verkooppakket al. We zijn benieuwd! Wat vind jij van de OnePlus 6T zoals je die nu ziet op de renders?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel