OnePlus 6: Android 9.0 Pie nu als beta-versie beschikbaar; met extra’s

OnePlus heeft het startschot gegeven voor de uitrol van de beta-versie van Android 9.0 Pie. De update naar de nieuwste Android-versie wordt vanaf nu beschikbaar gesteld voor de OnePlus 6. Je kunt er direct mee aan de slag!

OnePlus 6: beta Android Pie

Degenen die in het bezit zijn van een OnePlus 6 en met smart zitten te wachten op updates, kunnen een nieuwe update binnenhalen. Het gaat om een beta-versie, dus je zult hem niet aangeboden krijgen op je device. Daarentegen staat wel dat dit de update is naar Android 9.0 Pie.

OnePlus 6 Android 9.0 Pie beta

Nieuwe functies en problemen

OnePlus benadrukt dat deze beta-versie dus geen stabiele versie is van Android Pie en dat er dus mogelijk nog bugs in kunnen zitten. Samen met de nieuwe functies uit Android Pie, brengt OnePlus nog enkele andere verbeteringen. Dit zijn de onderstaande aanpassingen:

  • Supported accent color customization
  • New Do Not Disturb mode with adjustable settings
  • New Gaming Mode 3.0
    • Added text notification mode
    • Added notification for 3rd party calls

Er zijn ook verschillende bugs al bekend van Open Beta 1 die beschikbaar is voor de OnePlus 6. Sommige applicaties werken niet zoals je zou verwachten met deze beta-versie, daarnaast werkt betaaldienst Google Pay niet en kan de Play Store aangeven dat je telefoon niet gecertificeerd is door Google.

Mocht je de gok willen wagen en aan de slag willen met Android 9.0 Pie, dan kun je hier de beta-versie downloaden. Daar vind je ook het stappenplan met hoe je de update naar Android Pie kunt installeren.

Leestip: OnePlus 6 tips: 15 handige tips voor je nieuwe toestel

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel