OnePlus teast nu zelf de nieuwe OnePlus 6T

OnePlus 6T. It’s coming. Met die zin heeft de Chinese fabrikant het startschot gegeven van de hype omtrent het nieuwe toestel. Hoewel we in de afgelopen tijd al veel over het toestel gehoord en gezien hebben, deelt OnePlus nu zelf ook een teaser.

OnePlus 6T. It’s coming.

Dat de aankondiging van de OnePlus 6T aanstaande is, kan je haast niet ontgaan zijn. De Chinese fabrikant zal op 17 oktober de presentatie houden van het nieuwe vlaggenschip, die als opvolger van de OnePlus 6 moet verschijnen. Waar we in de afgelopen tijd al veel details, informatie en foto’s zagen, heeft nu ook OnePlus een teaser de wereld in geslingerd.

De teaser duurt slechts 5 seconden en in die tijd zien we de slogan ‘Unlock the Future’. Deze zagen we eerder al terugkomen op het uitgelekte verkooppakket. We kunnen er al van uitgaan dat de 6T een vingerafdrukscanner krijgt die geïntegreerd is in het beeldscherm. Daarbij is er een druppel-notch aan de bovenzijde van het scherm en krijgt de telefoon een dual-camera. Echter moet een 3,5 millimeter aansluiting gemist worden, zo heeft OnePlus al aangegeven.

We zullen alles te horen krijgen op 17 oktober, als de aankondiging van de OnePlus 6T plaatsvindt. DroidApp zal je uiteraard op de hoogte houden van de gebeurtenissen rondom het nieuwe toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel