OnePlus 7 vanaf vandaag te koop in Nederland: prijzen en informatie

OnePlus bracht eerder al de OnePlus 7 Pro uit in ons land, maar nu is het ook de beurt aan de goedkopere OnePlus 7. Het toestel is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. Wat moet je weten over het toestel en waar kun je hem kopen?

OnePlus 7 in Nederland

Het Chinese OnePlus timmert flink aan de weg. Met de 7-serie wil de fabrikant de grenzen verleggen en dus kwam het onlangs met twee nieuwe smartphones; de OnePlus 7 en de OnePlus 7 Pro. In onze uitgebreide OnePlus 7 Pro review kon je al lezen dat we erg te spreken waren over de smartphone. De OnePlus 7 Pro is sinds enige tijd verkrijgbaar in ons land, maar nu is het ook eindelijk de beurt aan de OnePlus 7.

Net als de Pro is de OnePlus 7 een stijlvolle smartphone met stereo-speakers en een Qualcomm Snapdragon 855 octa-core processor. De telefoon is daarbij uitgerust met een 3700 mAh accu, 6/8GB RAM en 128/256GB opslagruimte. Aan de voorzijde is de 7 voorzien van een 6,41 inch AMOLED-beeldscherm met Full-HD+ resolutie en een geïntegreerde vingerafdrukscanner die nog verder verbeterd is ten opzichte van de OnePlus 6T.

Achterop is een dual-camera geplaatst met 48MP en 5MP sensor. De 16 megapixel front-camera is te vinden in de druppel-notch bovenaan het beeldscherm. De camera biedt een speciale Nightscape nachtmodus, optische beeldstabilisatie en natuurlijk een handmatige modus.

De OnePlus 7 is er vanaf 559 euro. Je kunt het toestel kopen bij T-Mobile, OnePlus en Belsimpel

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel