OnePlus 7 krijgt eerste update: OxygenOS 9.5.4 met Fnatic en meer

Sinds gisteren is de OnePlus 7 te koop in Nederland. Het toestel is de tweede smartphone uit de 7-serie. Eerder werd de Pro al uitgebracht. De eerste update staat inmiddels ook klaar voor de OnePlus 7; OxygenOS 9.5.4.

OnePlus 7: OxygenOS 9.5.4

Naast de OnePlus 7 Pro is er ook de OnePlus 7. Die laatste kun je sinds gisteren in Nederland aanschaffen. De trotse bezitters kunnen direct een update verwachten voor de nieuwe smartphone. De fabrikant heeft OxygenOS 9.5.4 vrijgegeven, waarbij een aantal nieuwe functies worden meegeleverd. Standaard werd de OnePlus 7 geleverd met de beveiligingsupdate van maart; deze update brengt de patch van april 2019.

OnePlus 7 OxygenOS 9.5.4

In de changelog van de OnePlus 7 update vinden we ook nog een aantal verbeteringen. De manier van scrollen en het algoritme van de vingerafdrukscanner is verbeterd met OxygenOS 9.5.4. Daarbij heeft OnePlus de ‘7’ voorzien van de Fnatic mode, waarmee je alles uit je games haalt. Denk aan een volledige beschikbaarheid van de CPU-rekenkracht, geen vertraging in het netwerk door een betere afstemming van het gebruik van het netwerk; en ook oproepen en notificaties worden gedempt. In de camera-app is de fotokwaliteit verbeterd.

Gebruikers van de OnePlus 7 krijgen de update vanaf nu aangeboden. Het kan even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 511,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel