Oppo heeft grote plannen voor 2020: smartwatches, earbuds, AR en meer

De Chinese fabrikant Oppo heeft grootse plannen voor het komende jaar. In een persbericht laat de fabrikant weten te werken aan tal van nieuwe producten en mogelijkheden, waaronder de komst van een smartwatch.

Oppo in 2020

Het jaar 2020 zal voor Oppo weer een groots jaar worden. De fabrikant laat weten zich in 2020 niet alleen op smartphones te richten, maar juist ook op andere takken van de markt. Om precies te zijn gaat het om een nieuwe productlijn van slimme smart device apparaten zoals smartwatches, slimme draadloze koptelefoons en nog veel meer.

Op een persconferentie van de fabrikant liet Oppo zelfs een AR-bril zien, waarmee het de markt wil bereiken. Daarnaast wordt volop aandacht besteed aan het 5G-netwerk wat op verschillende manieren centraal zal staan volgend jaar. In het persbericht wordt ook al 6G genoemd, al is dat nog heel ver weg.

Oppo AR bril 2020

Tony Chen, CEO van Oppo, maakte bekend dat het de komende drie jaar een bedrag van circa 7 miljard dollar beschikbaar heeft gesteld voor de R&D afdeling, ofwel onderzoek en ontwikkeling. Bedoelt voor de ontwikkeling van kerntechnologieën in hardware, software en systemen naast 5G/6G, AI, AR en andere grenstechnologieën, zo stelt Oppo.

Oppo zal in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar smartwatches, slimme draadloze koptelefoons en meer lanceren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel