Oppo brengt Reno 10x Zoom uit in Nederland; voor de beste plaatjes

Een maand geleden bracht Oppo haar interessante Reno al uit in Nederland; nu komt de uitgebreidere broer; de Oppo Reno 10x Zoom naar Nederland. Hierdoor moet je alles uit de camera halen van een smartphone.

Oppo Reno 10x Zoom in Nederland

Het Chinese Oppo, wat tot dezelfde familie behoort als OnePlus, heeft een nieuwe smartphone uitgebracht in Nederland. Het is de Oppo Reno 10x Zoom. Zoals de naam al doet vermoeden heeft de smartphone alles in huis om de mooiste foto’s te maken met de smartphone. Daarbij is het toestel ook krachtig genoeg om alles bij te benen. Aan boord van de Reno 10x Zoom is namelijk een Snapdragon 855 processor, 8GB RAM en 256GB opslagruimte.

Oppo Reno 10x Zoom Edition

We hebben op DroidApp eerder al de Oppo Reno review gepubliceerd. Daar waren we goed te spreken over het toestel. Interessant aan de Reno-devices is de pop-up slider-camera die schuin uit de bovenzijde van het toestel tevoorschijn komt. Gezichtsherkenning werkt daarbij ook snel en goed; er is tevens een vingerafdrukscanner in het beeldscherm aanwezig.

De Oppo Reno 10x Zoom heeft een flinke accucapaciteit van 4065 mAh. Daarbij is er aan de voorzijde een 6,6 inch AMOLED-beeldscherm met een Full-HD+ beeldscherm. De telefoon is daarbij ook uitgerust met een 16 megapixel camera aan de voorzijde. Interessanter is de camera aan de achterkant van de Reno 10x Zoom. Er zijn drie lenzen; een 48MP sensor (f/1.7), 13 megapixel telefoto (f/3.0) en 8MP wide-angle sensor (f/2.2). Tevens kun je in 4K filmen met 60 frames per seconde.

Met de camera aan de achterkant kun je 10x zoomen. Hierbij gaat het wel om Hybrid Zoom. Dit is een combinatie van optische en digitale zoom. Dit zagen we eerder terug bij de Huawei P30 Pro, waarbij het er uitziet zoals hieronder. Dat toestel biedt ook nog eens 50x digitale zoom.

Huawei P30 Pro zoom

De Oppo Reno draait vanuit de doos op Android 9 Pie. De smartphone is leverbaar in de kleuren Jet Black en Ocean Green. De prijs van de Oppo Reno 10x Zoom bedraagt 799 euro. Je kunt de smartphone direct aanschaffen bij Coolblue, MediaMarkt, Belsimpel, T-Mobile en Mobiel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel