Periscope update brengt ‘kaarten’ en Nederlandse taal

Een update voor de live video-app Periscope brengt een aantal handige nieuwe functies. Vanaf nu kan je op een nog snellere manier kijken wat er momenteel live gestreamd wordt en is Periscope ook beschikbaar in de Nederlandse taal.

Periscope

Een nieuwe update staat klaar in de Play Store voor de app Periscope. De app van Twitter is een concurrent voor de andere streaming-app Meerkat. Voorlopig gaat het prima met Periscope, de dienst wordt door meer dan tien miljoen mensen gebruikt, zo werd gisteren bekend gemaakt. De nieuwe update moet nog meer mensen enthousiast maken voor de app. De Android-app van Periscope werd eind mei gelanceerd.

In Periscope is het vanaf nu mogelijk om op een kaart te zien wie er live aan het uitzenden is. Degenen die hun locatie erbij delen, zullen worden weergegeven op de kaart. Vervolgens kan je, als je het interessant vindt, direct de video bekijken. Daarnaast is de applicatie nu beschikbaar in 32 verschillende talen. Dit betekent dat Periscope nu ook in het Nederlands gebruikt kan worden.

Periscope

Deelinformatie is ook een nieuw onderdeel in de app Periscope. Je ziet in een oogopslag wie er een uitzending met je heeft gedeeld. Tot slot zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd in de stabiliteit van de video en zijn er een aantal bugs opgelost. Je kan Periscope downloaden via onderstaande button, uit de Play Store.

Periscope - live video
Periscope - live video
Ontwikkelaar: Twitter, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel