Nu ook persfoto’s van Sony Xperia XZ1 Compact naar buiten gebracht

We schreven van de week al over de Sony Xperia XZ1 die uitgelekt was. We kregen zo het toestel goed te zien. Nu is ook de compacte broer, of in dit geval misschien zus uitgelekt; de Sony Xperia XZ1 Compact. Wat heeft dit toestel te bieden?

Sony Xperia XZ1 Compact persfoto’s

De persfoto’s van de Xperia XZ1 waren van de week al uitgelekt. Dit toestel zullen we naar verwachting rond de IFA gaan zien. Nu zijn van Sony ook foto’s opgedoken van een compactere variant met de niet heel verrassende naam; Sony Xperia XZ1 Compact. De persfoto’s van dit toestel zijn uitgelekt in de roze kleur. Naar verwachting komt het toestel ook in het wit, zwart, blauw en zilver.

Sony Xperia XZ1 Compact

We zien met de Sony Xperia XZ1 van van de week een aantal verschillen. Zo lijken de antennebanden te ontbreken, wat mogelijk kan duiden op een plastic behuizing. De grotere broer is voorzien van een metalen behuizing, omdat we daar de antennebanden wel zien. Sony blijft als één van de weinige fabrikanten actief in het segment met high-end specs, gemiddelde prijs en compacte behuizing. Vorig jaar verscheen de Sony Xperia X Compact. Wel doet LG nu een poging met de LG Q6 (review).

Sony Xperia XZ1 Compact zijkant

De Sony Xperia XZ1 Compact krijgt mogelijk een adviesprijs mee van 549 euro. Specificaties zijn helaas nog niet bekend, maar eerder verscheen er informatie over een 4,6 inch display, 2800 mAh accu en Snapdragon 835 processor. Daarbij zal er ook een 3,5 millimeter aansluiting zijn en is er NFC aan boord. Wellicht is het toestel ook voorzien van een waterdichte behuizing.

Zodra er meer bekend is over de toestellen, houden we je natuurlijk op de hoogte. Wist je trouwens dat je met de gratis DroidApp App altijd direct op de hoogte blijft?

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel