Picnic update: vernieuwde frisse app voor online supermarkt; groter assortiment

Online supermarkt Picnic heeft een grote update uitgebracht voor de Picnic app. Deze applicatie is voorzien van een nieuw design, en daarbij zijn er 1000 nieuwe producten toegevoegd.

Update voor Picnic app

Wie gebruik maakt van online supermarkt Picnic zal zien dat de applicatie er vanaf nu anders uitziet. De ontwikkelaars hebben hard gewerkt aan een reeks nieuwe verbeteringen die vanaf nu te vinden zijn in de applicatie.

Vanaf nu werkt de applicatie nog handiger. De belangrijke functies zijn voortaan met de navigatiebalk onderin beeld sneller binnen handbereik. Met de zoekfunctie heb je direct toegang tot de verschillende categorieën en kun je aan de slag met de zoekfunctie. De vertrouwde rode navigatiebalk is ook na de update behouden gebleven op de startpagina. Hier vind je ook verschillende categorieën, samen met de aanbiedingen en eerder bestelde producten.

Picnic app

Uitgebreider assortiment

Tot slot meldt Picnic trots dat er 1000 nieuwe producten zijn toegevoegd aan het assortiment. Deze zijn toegevoegd na feedback van de klanten van Picnic. Via de applicatie is het nog steeds mogelijk om suggesties te doen voor producten die volgens jou iets toevoegen aan het assortiment.

Nog niet bekend met Picnic? In onze uitgebreide Picnic review lees je onze ervaringen, een prijsvergelijking met andere supermarkten, en vind je een kortingscode. Deze update wordt aan de kant van de server geactiveerd. Je hoeft hem dus geen update via de Play Store binnen te halen.

Picnic Online Supermarkt
Picnic Online Supermarkt
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel