Plume for Twitter krijgt Material Design

Twitter-app Plume for Twitter krijgt binnenkort een update naar versie 6.0. Plume 6.0 zal beschikken over Material Design en wij geven je alvast een exclusief voorproefje van Plume for Twitter in Material Design.

Plume for Twitter is onder een grote groep gebruikers erg populair. Zo ook bij mijzelf, ik gebruik voor de afwisseling meerdere Twitter-apps en heb er zes geïnstalleerd op mijn telefoon. Plume blijft voor mij mijn favoriet, al jarenlang, toen het nog Touiteur heette. Terug naar Plume, want Plume 6.0 zal binnenkort uitgebracht worden. Versie 6.0 zal voorzien zijn van Material Design.

Plume Twitter Material Design

In de nieuwe versie van Plume vinden we nog steeds twee thema’s; het ‘dark theme’ en het ‘light theme’. Bovenin beeld is de topbar te vinden met het hamburger-menu. De balk zal tijdens het scrollen verdwijnen zodat het hele scherm met tweets gevuld zal worden. Het navigatie-menu is ook onder handen genomen. Bij het overzicht met kolommen is duidelijk te zien hoeveel ongelezen berichten je nog hebt.

Tik je in Plume op een tweet, dan is de balk met opties breder geworden. Je kan een bericht verbergen, de reacties bekijken, er zelf op reageren, de link openen of de tweet retweeten. Daarnaast zijn er nog een aantal opties beschikbaar, waarmee je kan bepalen wat je met het bericht wilt doen.

Plume Twitter Material Design

Nieuw in Plume is ook een Vine preview. Vine is een videodienst en de voorbeelden zijn nu als stilstaand beeld te bekijken in de Twitter-app Plume. Uiteraard vind je onderaan in beeld de bekende cirkel met het potloodje. Hiermee kan je gemakkelijk een nieuwe update opstellen.

Plume Twitter Material Design

Wil je ook alvast genieten van Plume in Material Design? Dan kan je je aanmelden voor de beta-versie van Plume. Doordat het een beta-versie betreft kunnen er wellicht nog wat fouten in de app zitten. Wil je liever wachten totdat Plume 6.0 in de Play Store uit wordt gebracht? Download dan hieronder alvast de huidige versie van Plume uit de Play Store.

  • Jezelf aanmelden bij de Beta Community op Google+ van Plume for Twitter.
  • Vervolgens dien je je aan te melden als tester voor Plume for Twitter.
  • Vervolgens kan Plume for Twitter met Material Design gedownload worden uit de Play Store.

Wat vind jij van de nieuwe versie van Plume? Laat het weten door een reactie achter te laten!

Plume for Twitter
Plume for Twitter
Ontwikkelaar: UberMedia Inc.
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel