Pokémon Go paasevenement van start: dubbele XP en meer

Met het paasweekend voor de deur heeft Niantic, de maker van Pokémon Go, een nieuw evenement opgestart. In de game met de virtuele monsters kun je nu dubbele XP punten verdienen en heb je sneller kans op bepaalde Pokémon.

Pasen in Pokémon Go

Hoewel het weer dit paasweekend niet zo fantastisch wordt kun je toch beter naar buiten om je Pokémon collectie compleet te maken. Niantic heeft een speciaal evenement voor pasen geactiveerd, gedurende de komende vijf dagen kun je speciale Pokémon krijgen uit eieren en ontvang je dubbele experience punten. Er gaan ook geruchten dat er een Pikachu met konijnenoren te vangen is in de game.

Pokemon Go nearby

Uit de Pokémon eieren kun je dit weekend in ieder geval de volgende beestjes verwachten; Een 2KM ei geeft: Misdreavus, Remoraid, Togepi, Slugma, Pichu, Igglybuff en Cleffa. Uit een 5KM ei kun je Grimer, Kabuto, Koffing, Lickitung, Omanyte, Porygon, Dunsparce, Girafarig, Yanma, Wobuffet, Sneasel, Shuckle en Quilfish verwachten. Tot slot uit het 10KM ei zijn de volgende Pokémon mogelijk: Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Miltank, Scarmony, Chansey, Mareep en Sudowoodo.

Niantic heeft het evenement inmiddels zelf bevestigd, zelf geven zij Pokémon Go spelers nog een tip voor het behalen van vier keer zoveel experience punten. Door een Lucky Egg te gebruiken wordt de dubbele XP verdubbeld. Speciaal voor pasen zijn de Lucky Eggs in de ingame winkel 50% afgeprijsd.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel