Pokémon Go komt met drie grote updates in 2017; app telt 650 miljoen downloads

Pokémon Go niet meer populair? Volgens de nieuwe statistieken valt dat wel mee. Er zijn nieuwe cijfers naar buiten gebracht die meer vertellen over de populariteit van het door Niantic uitgebrachte spel. De teller staat inmiddels op 650 miljoen downloads.

Pokémon Go updates in 2017

John Hanke van Niantic heeft tijdens een keynote op het Mobile World Congress nieuwe details bekend gemaakt. In 2017 zullen er verspreid over het jaar drie grote updates uitgebracht worden. Helaas wilde hij geen details geven, maar we verwachten player-versus-player gevechten en het ruilen van Pokémon. Het bedrijf zou zich ook meer willen richten op wearables en misschien komt het bedrijf met een Android Wear app, wie weet.

De eerste update voor 2017 verscheen onlangs en voegde 80 nieuwe Pokémon toe. Eerder heeft Niantic bevestigd dat het spel belangrijk blijft voor de ontwikkelaar. Het zal daarom de game met regelmaat voorzien van updates met nieuwe mogelijkheden.

Pokémon Go downloads

Downloads

Niantic heeft ook bekend gemaakt dat Pokémon Go voor Android en Apple iOS inmiddels 650 miljoen downloads telt. In september 2016 werd bekend dat het spel 500 miljoen keer gedownload was, het spel was toen minder dan twee maanden uit. De groei neemt dus wel af, maar het zijn nog altijd erg interessante cijfers.

 

Trainers hebben samen 8,7 miljard kilometer gelopen. Dit zou neerkomen op de afstand van hier naar Pluto. Eigenlijk is Pluto nog dichterbij met 7,5 miljard kilometer, zo meldt Niantic chief Phil Keslin.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel