Pokémon Go 0.55.0 brengt kleine verbeteringen naar game

Niantic heeft een nieuwe kleine update uitgebracht voor het populaire Pokémon Go. De update is voornamelijk bedoeld voor Android gebruikers, één wijziging zal je merken wanneer de game wordt gestart.

Pokémon Go 0.55.0

Met de nieuwe update voor de Pokémon Go zal één ding meteen opvallen bij het starten van de game. Niantic heeft de tijd die benodigd is om de game op te starten ingekort, daarmee kun je nu nog sneller Pokémon vangen. In een eerdere update werden al GPS en notificatie problemen opgelost.

Pokémon Go

Naast het versnellen van de applicatie zijn ook verbindingsproblemen met de officiële Pokémon Go Plus accessoire opgelost. Voor iOS heeft Niantic rolstoel ondersteuning ingeschakeld die gebruikt kan worden in combinatie met de Apple Watch.

De Pokémon Go update 0.55.0 bevat ook een aantal kleine tekstverbeteringen. Je download de laatste versie van de Pokémon Go game uit de Google Play Store. Heb je een eerdere versie van de game geïnstalleerd middels een APK bestand dan wordt aangeraden om de Play Store versie te gebruiken.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel