Pokémon Go krijgt mogelijkheid tot Pokémon ruilen en vrienden toevoegen

Niantic rolt een nieuwe update uit voor Pokémon Go. Het is een belangrijke update waar veel spelers al lang op zaten te wachten. Het wordt mogelijk om Pokémon te ruilen en tevens krijgt de app een meer sociale insteek door vrienden toe te voegen.

Pokémon Go: eindelijk ruilen

Niantic Labs, de ontwikkelaar van spellen als Pokémon Go, heeft bekend gemaakt te starten met het uitrollen van een interessante update. Gebruikers krijgen hierbij de mogelijkheid om onderling Pokémon karakters te ruilen met anderen. Hiervoor dienen spelers wel bij elkaar in de buurt te zijn, op een andere manier ruilen is niet mogelijk binnen Pokémon Go. Om Pokémon met elkaar te ruilen dienen spelers allebei minimaal level 10 behaald hebben.

Wanneer de ander een geruilde Pokémon wilt opslaan, kan diegene de bijnaam aanpassen. Het ruilen kost spelers wel stardust. Wanneer een exclusieve Pokémon wordt geruild, of een zogenoemde legendarische, regionale of shiny Pokémon wordt uitgewisseld, dienen beide spelers betere vrienden van elkaar te zijn. Tevens kunnen deze karakters slechts één keer per dag geruild worden en kost dit nog meer startdust.

Pokemon Go ruilen vrienden

Vrienden toevoegen

Het wordt ook mogelijk in Pokémon Go om vrienden toe te voegen. Dit gaat op basis van speciale coachingcodes. Dit zijn zescijferige codes die spelers met elkaar kunnen uitwisselen. Vrienden kunnen elkaar in het spel cadeaus sturen. Wanneer je een bepaald vriendschapsniveau hebt bereikt, kan dit ook unieke bonussen opleveren. Het wordt ook mogelijk om samen een gevecht te starten in een gym.

Update

Niantic zal deze week beginnen met het uitrollen van de update voor Pokémon Go. Het kan even duren voordat deze update bij iedereen beschikbaar is.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel