Pokémon Go: 80+ nieuwe Pokémon en veel nieuwe functies (+ video)

Niantic heeft een video gepubliceerd waarbij we nieuwe features voor de game te zien krijgen. Het gaat om het spel Pokémon Go waarbij we deze week meer dan 80 nieuwe Pokémon karakters erbij krijgen. Tevens komen er nieuwe functies naar de game.

Pokémon Go: 80 nieuwe Pokémon

Het aantal Pokémon in Pokémon Go wordt deze week uitgebreid met ruim tachtig nieuwe figuren. Niantic heeft dit zojuist bekend gemaakt. Volgens de maker van de game gaat het om meer dan 80 nieuwe wezens uit de tweede generatie uit de Johto-regio, bekend van de Silver- en Gold-games. Tevens komen er zowel mannelijke als vrouwelijke varianten.

Johto

Niantic noemt onder andere Chikorita, Cyndaquil en Totodile die toegevoegd worden. Het wordt ook mogelijk om op meerdere manieren je Pokémon te evolueren. Zo kan je een Kanto-Pokémon evolueren naar een Johto-Pokémon. Tevens worden Pokéstops van verschillende soorten nieuwe items voorzien, die nodig kunnen zijn voor het evolueren.

Berries

De ontwikkelaar heeft diverse vernieuwingen toegevoegd aan het spel. Er wordt op nieuwe manieren gereageerd door de wezens als je deze wilt vangen. Daarbij wordt het vanuit het zogenoemde vangscherm mogelijk direct Pokéballs en ‘Berries’ te selecteren. Met de update worden ook nieuwe berries toegevoegd. Met de Nanab Berry worden de bewegingen van een Pokémon vertraagd, terwijl de Pinap Berry bij het vangen van een monster het aantal candy verdubbelt.

Trainer

Nieuwe avatars en een uitgebreidere garderobe voor de trainer, jou dus, is ook een nieuwe functie in Pokémon Go. Voortaan kan je dus kiezen uit meer shirts, broeken, hoeden en andere items.

Update

Pokémon Go zal volgens Niantic deze week de update krijgen. Een exacte datum is niet genoemd door de ontwikkelaar.

Update 22:31: Deze week betekent bij Niantic waarschijnlijk vandaag nog want het APK-installatiebestand is online verschenen. Met de APK kun je alvast updaten naar de nieuwe versie van de Pokémon Go app. Wacht je liever op de Play Store update, check dan hieronder of Pokémon Go 0.57.2 al beschikbaar is.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel