Pokémon Duel: strategisch bordspel nu verkrijgbaar voor Android

De Pokémon franchise is weer een stukje groter geworden want Pokémon Duel is onverwachts uitgegeven. De game was eerder al uitgebracht in Japan onder de naam Pokémon Comaster. Nu dat de game is vertaald naar het Engels kan iedereen het spel spelen.

Pokémon Duel

Pokémon Duel is een nieuw strategisch bordspelletje voor Android. Het doel is om een van de zes gekozen Pokémon aan andere kant bij de tegenstander in het doel te krijgen. Maar je moet goed nadenken over welke moves je Pokémon gebruiken. Kies voor een strategische opstelling om te zorgen dat je tegenstander niet bij jouw doel kan komen.

Pokémon Duel game

Je kunt de zes Pokémon geheel naar eigen wens aanpassen met verschillende aanvalstactieken. Bij Pokémon Duel is het mogelijk om online tegen andere spelers de strijd aan te gaan. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om tegen de computer een ronde te spelen.

Een aantal apparaten is uitgesloten van de game en Android 5.0 Lollipop of hoger is vereist om de game te kunnen downloaden. Je vindt de Pokémon Duel game in de Google Play Store via onderstaande button.

Pokémon Duel
Pokémon Duel
Ontwikkelaar: The Pokemon Company
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel