Pokémon Go viert de feestdagen met speciaal evenement

In Pokémon Go zijn deze feestdagen een aantal extra’s te verdienen en kom je eerder de nieuwe Pokémon tegen. Het speciale evenement start op eerste kerstdag en loopt tot 8 januari 2017.

Pokémon Go feestdagen evenement

Niantic introduceerde eerder deze maand nieuwe Pokémon in Pokémon Go. Tijdens het speciale feestdagen evenement is de kans groter dat je deze Pokémon krijgt. Togepi, Pichu en tal van andere baby Pokémon zullen eerder uit een ei kruipen dan normaal het geval is. Om zoveel mogelijk Pokémon eieren uit te broeden krijg je bij iedere eerste Pokéstop, per dag, één extra incubator waarmee je een ei kunt uitbroeden.

Kerst

De speciale kerst Pikachu kom je eveneens vaker tegen tijdens het evenement en Niantic laat weten dat deze Pikachu nog iets langer te vangen is. Zo krijgt iedereen de kans om deze speciale Pokémon te vangen.

Pokémon Go Feestdagen evenement

Jaarwisseling

Na de kerst komt de jaarwisseling en ook hieraan is gedacht, tussen 30 december en 8 januari 2017 start een nieuw evenement. Tijdens die periode heb je een grotere kans op het vangen van de drie starter Pokémon Bulbasaur, Charmander, Squirtle en hun evoluties. Om je kans hierop te vergroten werken Lure Modules tijdens die periode 60 in plaats van 30 minuten.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel