Pokémon Go heeft nu 100 nieuwe Pokémon plus speciale Pikachu

De Pokémon Go wereld is een stuk groter geworden want er zijn nu maar liefst 251 Pokémon te vangen. Vanaf vandaag kun jij op jacht naar de nieuwe Pokémon en misschien vang je wel een speciale Pikachu die in de game te vinden zal zijn.

Pokémon Go langzaam uitgebreid

Pokémon Go spelers zullen de komende maanden weer druk bezig zijn met het verzamelen van 100 nieuwe Pokémon. De maker van de game, Niantic, laat weten dat het langzaam aan nieuwe Pokémon zal toevoegen aan het spel. Allereerst worden baby Pokémon aan de game toegevoegd, later zullen ook andere Pokémon hun intrede doen in Go.

Pokémon zoals Togepi zijn onderdeel van de tweede serie Pokémon die te vinden waren in de games Pokémon Silver en Pokémon Gold. Het verhaal van de tweede serie speelt zich af in de Jotho regio. In de video hieronder kun je zien dat de baby Pokémon die je vanaf vandaag tegen kunt komen uit een ei afkomstig zijn.

Naast Togepi is ook Pichu te verkrijgen, welke andere Pokémon uit een ei kruipen is niet officieel bevestigd door Niantic. Wel weten we dat Igglybuff en Cleffa uit een 2km ei komen, Pichu komt uit een 5km ei. Elekid die evolueert in Electrabuzz komt uit een 10km ei.

Vanaf vandaag tot en met 29 december kun je een speciale Pikachu tegenkomen. Deze Pikachu heeft een kerstmuts op en trainers worden aangespoord om een foto van deze feestelijke Pikachu te maken. Je zult in de Nearby functie ook zien dat Pikachu een kerstmuts draagt.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel