Pokémon Go lek duidt op tal van nieuwe features: kostuums, baby-Pokémon en meer

Op 12 december zal Niantic een grote aankondiging doen over Pokémon Go. In de versie die gisteren werd uitgebracht, Pokémon Go 0.49.1 zijn een aantal, nu nog verborgen, aanwijzingen gevonden. Naast nieuwe personalisatie mogelijkheden en baby Pokémon, komen er ook Shiny Pokémon.

Pokémon Go wacht grote update

Er is een grote update opkomst voor de Pokémon Go game die na de zomervakantie haar populariteit zag dalen. In de gisteren uitgebrachte versie Pokémon Go 0.49.1 zijn een aantal verborgen features ontdekt door The Silph Road. Zo zijn er hints te vinden voor Shiny Pokémon, een kleurvariant die heel zeldzaam is. Ook kunnen Pokémon binnenkort een geslacht hebben, waarschijnlijk wordt het fokken van Pokémon hiermee mogelijk.

Pokémon Go 0.49.1

In het installatiebestand zijn ook hints te vinden op nieuwe avatar personalisatie mogelijkheden en ook Pokémon kunnen voorzien worden van een kostuum. Dit laatste zou misschien te maken kunnen hebben met de kerstperiode. In de tweede generatie Pokémon zijn ook baby Pokémon aanwezig, waarschijnlijk kun je ook een baby Pokémon als buddy Pokémon instellen.

Nieuw is ook dat de geluiden van alle 251 Pokémon in het installatiebestand zijn verwerkt. De nieuwe aanvalstactieken van de Pokémon ontbreken nog in deze versie. Wat Niantic op 12 december gaat aankondigen blijft ondanks het lek nog wel een verrassing, het is namelijk nooit zeker of gevonden features in de uiteindelijke versie worden verwerkt. Zodra er meer bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel