Pokémon Go krijgt in december enorme update: nieuwe Pokémon, ruilen en meer

In december komt Niantic met een grote update van Pokémon Go. De update zal meer dan 100 nieuwe Pokémon wezens toevoegen, zo blijkt uit de informatie. Tevens kunnen we ook nieuwe functies verwachten in de augmented reality game.

Pokémon Go in december

Volgende maand zal Niantic naar verluidt een grote update uitbrengen voor Pokémon Go. In de afgelopen week werd het al mogelijk om Ditto te vangen. Deze was echter wel vermomd als een andere Pokémon.

Echter zullen volgende maand meer dan 100 nieuwe Pokémon karakters toegevoegd worden aan het spel die je kunt vangen. Dit gaat zowel om normale als om ‘legendarische’ Pokémon. De aanwijzingen zijn gevonden in de code van de game. Daarbij kwamen er uit verschillende hoeken al berichten over dat begin december nieuwe Pokémon toegevoegd zouden worden.

Onder de ruim 100 nieuwe Pokémon figuren zitten onder andere Togepi en Jumpluff. Tevens verwachten we Celebi en Chikorita. De nieuwe Pokémon die toegevoegd zullen worden bevinden zich in de Pokédex van nummer 152 tot en met 251, zover nu bekend is.

Pokémon GO december

Nieuwe functies

Niantic zal ook het spel voorzien van een aantal nieuwe functies. Volgens de bron kunnen we ook binnenkort de mogelijkheid verwachten om als speler tegen een andere speler een battle te spelen. Ook het ruilen van Pokémon karakters met een andere speler behoort tot de mogelijkheden die we gaan zien. Je zal ook de mogelijkheid hebben om de beestjes ‘op te voeden’, in Tamagotchi stijl, zodra de eitjes uitgekomen zijn.

Uitrol

Het is niet bekend wanneer de uitrol gestart wordt van de grote december update. Eerdere berichten spraken over 7 december, maar hier is nooit door Niantic iets over losgelaten. Uiteraard houden we je op de hoogte zodra er vorderingen zijn rondom Pokémon Go.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel