Pokémon Go laat je vanaf nu spectaculaire Ditto vangen, maar is vermomd

Niantic, de ontwikkelaar van Pokémon Go heeft stilletjes een nieuw monster toegevoegd aan het spel. Het gaat om ‘Ditto’. Deze Pokémon is echter vermomd als een andere Pokémon. Ditto staat bekend als een figuur met een hoog vermogen en dat kan zeker van pas komen bij het vechten in een Pokégym.

Ditto in Pokémon Go

Ditto heeft zijn weg gevonden naar Pokémon Go. Het monster is een bijzondere, want het is een veelzijdige Pokémon. Wanneer je in een gym aan het vechten bent met een andere Pokémon komt Ditto zeker van pas. Dit omdat het karakter zich aanpast naar de Pokémon waartegen gevochten wordt. Hoewel de CP kan verschillen, worden de kenmerkende eigenschappen van de tegenstander ook overgenomen. Zoals in onderstaande video.

Om Ditto te vangen moet je hier wel wat voor doen. Want het wezen wordt niet standaard op de kaart van de augmented reality game getoond. Hij is vermomd als bijvoorbeeld een Pidgey, Zubat of Rattata. Wanneer je de juiste hebt gevangen krijg je ‘Oh?’ te zien waarna uit de Pokébal een Ditto tevoorschijn komt.

Zoals je in bovenstaande video kunt zien, zijn fervente Pokémon Go spelers nogal verrast door de toevoeging van Ditto. De Pokémon is in verschillende landen al opgedoken. Heb jij Ditto al gevonden?

Beloning

Overigens kan je vanaf vandaag een week lang het dubbele aan XP en Stardust verdienen! Lees hierover meer in ons artikel over de Pokémon Go beloning.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel