Pokémon GO 0.45 activeert dagelijkse bonussen en andere veranderingen (+ APK)

De game waarmee kleine virtuele monstertjes gevangenen kunnen worden, Pokémon GO, heeft een update gekregen. In versie 0.45 van Pokémon GO vinden we onder andere de dagelijkse bonussen terug die eerder werden aangekondigd door de ontwikkelaar.

Pokémon GO 0.45

Vanaf versie 0.45 maakt Niantic, de ontwikkelaar van de game, het interessant om de game dagelijks even op te starten. Zo krijg je een dagelijkse bonus voor het vangen van een Pokémon en het stoppen bij een Pokéstop levert eveneens punten op. Het aantal bonuspunten varieert van 500 XP tot extra items. Wanneer je dit dagelijks volhoudt zal je extra beloont worden.

Pokémon GO 0.45 Bonus

Pokégym verbeteringen en meer

Er zijn meer wijzigen in deze nieuwe update van Go. Wanneer je een gymleader verslaat uit een Pokégym kun je als enige in een korte tijd je eigen Pokémon plaatsen. Op die manier claimt de persoon die de Gym heeft verslagen als eerste de lege Pokégym. Ook is de hoeveelheid Prestige die een rivaliserende gym verliest tijdens een gevecht iets verhoogd.

De hoeveelheid Prestige die je verdient bij een eigen gym is daarentegen iets verlaagd. De update naar Pokémon GO 0.45 wordt automatisch uitgerold via de Google Play Store. Mocht je niet op de update willen wachten, dan kan je hier de Pokémon GO 0.45 APK downloaden.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel