Niantic presenteert speciaal Halloween-event voor Pokémon Go

Na verschillende speculaties heeft Niantic bekend gemaakt wat voor speciaals er met Halloween wordt toegevoegd aan Pokémon Go. Gisteren verscheen er al een nieuwe update voor de augmented reality game. Je kunt rondom Halloween extra candy verdienen en meer ‘spooky’ Pokémon vangen.

Pokémon Go Halloween

Niantic heeft bekend gemaakt wat we rondom Halloween kunnen verwachten bij Pokémon Go. Gisteren verscheen er al een nieuwe update voor het spel; Pokémon Go 0.43.3. Hierbij werd ook gehint naar ‘iets speciaals’ voor Halloween, maar wat dit was bleef vaag. Nu krijgen we hierover meer duidelijkheid.

Van 26 oktober tot en met 1 november kun je meer candy verdienen. Voor iedere Pokémon die je vangt krijg je zes snoepjes in plaats van drie. Voor iedere Pokémon die je weg doet krijg je ook het dubbele aantal candy, namelijk twee. Via de Pokémon die je als buddy hebt ingesteld ontvang je vier keer zo snel als normaal een snoepje. Maar ook krijg je het dubbele aantal candy wanneer je een ei hatcht. Zo kun je dus nog makkelijker sparen om Pokémon te evolven.

Een andere toevoeging aan de app voor het Halloween event is dat er meer kans is om spooky Pokémon tegen te komen. Het gaat om de volgende zeven Pokémon: Zubat, Golbat, Gastly, Haunter, Gengar, Drowzee en Hypno. Profiteer dus van het event om meer spookachtige en psychic Pokémon te vangen en snel candy te verdienen.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel