Pokémon Go 0.43.3 uitgebracht; grote update op komst met Halloween

Niantic heeft een nieuwe update vrijgegeven voor Pokémon Go. Het gaat om Pokémon Go 0.43.3. Daarnaast lijkt de ontwikkelaar rond Halloween met een nieuwe, grote update te komen. Wat heeft Niantic voor ons klaarstaan?

Pokémon Go 0.43.3

Voor de spelers van Pokémon Go staat er een nieuwe update klaar. Helaas lijken de eerder beloofde functies nog steeds op de wachtlijst te staan en moeten we het doen met slechts een aantal kleine verbeteringen. Het ontwerp van eieren is in deze versie aangepast. Het ontwerp is afhankelijk van de afstand die nodig is om de eieren te laten uitkomen.

Pokémon Go 0.43.3

Tevens is er bij iedere Pokémon een extra icoontje te vinden. Deze Pokémon icoontjes geven het type Pokémon aan. Ook zijn er enkele bugs gefixt met de update naar de nieuwe versie van het spel. Voor Pokémon Go Plus bezitters is er een batterij-indicator toegevoegd.

Pokémon Go 0.43.3 icon

Halloween update

Niantic heeft bekend gemaakt dat het met Halloween een speciale update uit wil brengen voor Pokémon Go. Eens wens van veel gebruikers is bijvoorbeeld om tegen andere trainers te vechten in het spel. Op verschillende andere platformen is deze functie er wel in Pokémon games, maar in de mobiele versie van Pokémon Go niet. Of dat met de Halloween-update wel toegevoegd wordt, is niet duidelijk. Hier laat Niantic niets over los.

Pokémon Go Halloween

Ook is het mogelijk dat Niantic wil beginnen met het toevoegen van tijdelijke evenementen, zoals eerder duidelijk werd. Een andere mogelijkheid is ook nog dat er nieuwe Pokémon worden toegevoegd aan het spel. We zullen op deze update nog even moeten wachten.

Downloaden

Pokémon Go 0.43.3 is vanaf nu te vinden in de Google Play Store. De update wordt door de ontwikkelaar gefaseerd uitgerold waardoor het even kan duren voordat de update beschikbaar is voor iedereen.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel